ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ

Επιθυμείτε να συνδεθείτε με αυτόν το Δικτυακό Τόπο και να αποχωρήσετε από το Amgen.gr?

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠO ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ AMGEN ΕΛΛΑΣ. Η Amgen δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνη για την λειτουργία, το περιεχόμενο, τις πολιτικές απόρρητου που ακολουθούν ή την ασφάλεια αυτών των δικτυακών τόπων.

Η Amgen, με γνώμονα την επικέντρωση της στα θεραπευτικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η βιολογία στους ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, εστιάζεται στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη, την παραγωγή και διάθεση καινοτόμων θεραπειών. Η προσέγγιση αυτή, μέσω της χρήσης εργαλείων όπως η προηγμένη ανθρώπινη γενετική, στοχεύει στη διαλεύκανση της πολυπλοκότητας της νόσου και την κατανόηση των βασικών αρχών της ανθρώπινης βιολογίας. Η Amgen, επικεντρώνεται σε θεραπευτικές περιοχές όπου εντοπίζεται ακάλυπτη ιατρική ανάγκη, αξιοποιώντας την πολύχρονη εξειδίκευση και βαθιά γνώση της παραγωγής βιολογικών παραγόντων προς όφελος της βελτίωσης της ζωής των ασθενών. Πρωτοπόρος στο χώρο της βιοτεχνολογίας και της έρευνας από το 1980, η Amgen αποτελεί σήμερα μια από τις ηγέτιδες ανεξάρτητες εταιρείες βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, με θεραπείες που έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας παράλληλα ένα από τα πιο πρωτοποριακά χαρτοφυλάκια νέων μορίων στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία με δυναμική να οδηγήσουν σε νέες, επαναστατικές θεραπευτικές προσεγγίσεις στην μελλοντική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.

Πρωτοποριακά φάρμακα

Με ισχυρή παρουσία σε 100 και πλέον χώρες, τα καινοτόμα φάρμακα της Amgen έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στην καταπολέμηση σοβαρών ασθενειών. Επικεντρωνόμαστε σε έξι θεραπευτικές κατηγορίες: καρδιοαγγειακή νόσο, ογκολογία, οστικές παθήσεις, νευροεπιστήμη, νεφρολογία και φλεγμονώδη νόσο. Τα φάρμακά μας αντιμετωπίζουν ασθένειες για τις οποίες ο αριθμός των αποτελεσματικών θεραπειών είναι περιορισμένος ή δεν υπάρχει επαρκής θεραπευτική αντιμετώπιση.

Καινοτομία στην Έρευνα

Για την Amgen ο άνθρωπος αποτελεί το επίκεντρο για την ανάπτυξη του ερευνητικού της προγράμματος. Προτεραιότητα για την Amgen αποτελούν οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές μη επαρκώς αντιμετωπιζόμενες ασθένειες με τα περισσότερα από τα νέα μόρια να στοχεύουν σε οδούς που δεν έχουν ποτέ πριν στοχευθεί στον άνθρωπο.

Η προσέγγιση της Amgen θέτει την βιολογία ως κεντρικό άξονα στην Έρευνα, επιτρέποντας στις επιστημονικές της ομάδες να διερευνούν αρχικά τα πολύπλοκα μοριακά μονοπάτια της νόσου πριν αποφασίσουν τον τύπο του φαρμάκου ή την προσέγγιση που είναι πιο πιθανό να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Με τις προόδους στην ανθρώπινη γενετική, η Amgen συνεχίζει να φωτίζει τις μοριακές καταγωγές της νόσου. Η θυγατρική της Amgen deCODE Genetis αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της ανθρώπινης γενετικής, δίνοντας ένα ισχυρό παράγοντα διαφοροποίησης στην διαδικασία προσδιορισμού και επικύρωσης των υπό στόχευση μορίων.

Παγκόσμια αξιοπιστία στην Παραγωγή

Η θεραπεία εκατομμυρίων σοβαρά ασθενών σε όλο τον κόσμο εξαρτάται από την ασφαλή και αξιόπιστη παραγωγή των βιολογικών φαρμάκων, τα οποία χορηγούνται με ένεση ή ενδοφλέβια.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή βιολογικών φαρμάκων, η Amgen έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό αξιόπιστης παροχής υψηλής ποιότητας φαρμάκων στους ασθενείς που τα χρειάζονται. Η ικανότητα, η πείρα, η επαγρύπνηση και η δέσμευση είναι κρίσιμης σημασίας στη διασφάλιση της ποιότητας κάθε φορά που παράγεται μια νέα παρτίδα βιολογικού φαρμάκου.

Στην Amgen, ο διεξοδικός έλεγχος της ποιότητας και η αξιόπιστη παροχή φαρμάκων στους ασθενείς είναι εξίσου σημαντικά με την επιστημονική καινοτομία.