ΠΑΡΑΓΩΓΉ

Επιθυμείτε να συνδεθείτε με αυτόν το Δικτυακό Τόπο και να αποχωρήσετε από το Amgen.gr?

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠO ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ AMGEN ΕΛΛΑΣ. Η Amgen δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνη για την λειτουργία, το περιεχόμενο, τις πολιτικές απόρρητου που ακολουθούν ή την ασφάλεια αυτών των δικτυακών τόπων.

Η αποστολή μας στην Amgen είναι να υπηρετούμε τους ασθενείς, δηλαδή να διασφαλίζουμε ότι όλα τα φάρμακά μας πληρούν τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές μας και παρέχονται με αξιόπιστο τρόπο στους ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Amgen επενδύουμε συνεχώς στην παραγωγική μας υποδομή για να ενισχύσουμε τις ηγετικές στον κλάδο μας δυνατότητές μας και να επεκτείνουμε την παγκόσμια κάλυψή μας.

Η εξειδικευμένη γνώση της εταιρείας στην ανάπτυξη διαδικασιών και την παραγωγή καθιστά δυνατή την παροχή βιολογικών θεραπειών ολοένα και υψηλότερης ποιότητας. Αυτό περιλαμβάνει την αυξανόμενη χρήση νέων τρόπων χορήγησης των φαρμάκων, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για τη βελτίωση των εμπειριών των ασθενών που χρησιμοποιούν τα φάρμακά μας.

Η παραγωγή βιολογικών προϊόντων απαιτεί προωθημένη επιστημονική γνώση, εξειδικευμένη τεχνολογία και ταλαντούχο και αφοσιωμένο προσωπικό. Στην Amgen, έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίζουμε ότι όλα τα φάρμακα θα είναι διαθέσιμα για «κάθε ασθενή, κάθε φορά».