Η Amgen δημιουργεί φάρμακα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση πάνω από δώδεκα φλεγμονωδών νοσημάτων. Αναπτύσσουμε νέες θεραπείες για πολυσύνθετες περιπτώσεις με υψηλές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επωφεληθούν από προηγμένα φάρμακα.

a couple of women smiling

Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ψωρίαση

Τι είναι ή Ψωρίαση; Ποιες είναι οι θεραπευτικές επιλογές; Ποια θρεπτικά συστατικά ωφελούν στη διατροφή μου; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα στον ιστότοπο elakonta.gr, μια συνεργασία της Amgen Hellas με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Δερματικά Νοσήματα και Ψωριασική Αρθρίτιδα - Επιδέρμια.

Εστιασμένοι στα Φλεγμονώδη νοσήματα

Στοχεύουμε στις εστίες των φλεγμονωδών νοσημάτων όπου εντοπίζουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για σημαντικές ανακαλύψεις, εκεί όπου αυτές οι ανακαλύψεις είναι ότι πιο χρήσιμο για τους ασθενείς.

 • Πρωτοπορία στην έρευνα

  a group of people running on a track

  Οι σταδιακές βελτιώσεις δεν αρκούν. Τα προϊόντα μας για την αντιμετώπιση της φλεγμονής περιλαμβάνουν φάρμακα πρώτης κατηγορίας, αλλά και άλλους, νέους μηχανισμούς δράσης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η έρευνα στα αρχικά της στάδια αναζητά νεότερους, ταχύτερους και πιο εξατομικευμένους τρόπους για να αλλάξει την πορεία της νόσου.

 • Θεραπευτικές ανάγκες

  a person with a mask

  Οι ασθενείς βρίσκονται στο επίκεντρο της αποστολής μας, επομένως εστιάζουμε σε φλεγμονώδεις ασθένειες με επιπτώσεις που αλλάζουν τη ζωή, όπου οι ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες παραμένουν υψηλές.

Θεραπευτικοί τομείς

Η φλεγμονή είναι μια συστημική νόσος

Η Amgen εστιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο την έρευνά της επί του παρόντος σε αυτοάνοσες και φλεγμονώδεις ασθένειες σε τέσσερις βασικούς τομείς, με βάση τις ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες και τους ισχυρότερους τομείς εξειδίκευσής μας.

/Page Content/Disease Areas/Scriban(3,25) : error : Unexpected exception when calling sc_followmany i_datasource ListOfDiseases
 • Δερματολογία

  a blue line drawing of a person's body

  Οι δερματικές παθήσεις μπορεί να έχουν σωματικές, ψυχικές και κοινωνικές επιπτώσεις σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι οι ορατές εκδηλώσεις τους.

 • Αναπνευστικό

  a blue icon of lungs

  Οι φλεγμονώδεις ασθένειες του αναπνευστικού αποτελούν κύρια αιτία θανάτου και αναπηρίας.

 • Ρευματολογία

  a blue linear icon of a person’s body parts

  Η αυτοάνοση φλεγμονή μπορεί να επιτεθεί στις αρθρώσεις και τα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας αναπηρία.

 • Γαστρεντερολογία

  a blue and black outline of a stomach

  Οι φλεγμονώδεις ασθένειες του γαστρεντερικού συστήματος επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

/Page Content/Documents/Scriban(2,33) : error : Object `i_datasource` is null. Cannot access member: i_datasource.children