Η Amgen σε νέα γραφεία

A set of desks and chairs

Σε νέα γραφεία στην Οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59-61 (κτήριο Γ-Green Plaza) στο Μαρούσι, εγκαταστάθηκε πλέον η Amgen, από σήμερα 19 Δεκεμβρίου, αποτυπώνοντας τις βασικές αξίες της εταιρείας. Τα γραφεία «Νέας Γενιάς – NextGen Offices» δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την καλύτερη ποιότητα εργασίας των ανθρώπων της εταιρείας.

Η φιλοσοφία των νέων γραφείων βασίζεται στους πυλώνες της Amgen, προβάλλοντας τη σημαντικότητα της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η Amgen θέλησε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον καινοτομίας για την καθημερινή εργασία των ανθρώπων της, με πολλά στοιχεία εξοικονόμησης ενέργειας εντός του κτηρίου. Πρόκειται για έναν χώρο εργασίας που βοηθά όλους τους εργαζόμενους να δουλέψουν με πιο έξυπνες λύσεις, να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και να συνεργάζονται με νέους τρόπους. Τα γραφεία είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, όπου οι υπάλληλοι μπορούν να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, δημιουργώντας ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας για όλους. Η κατασκευή των γραφείων βασίζεται σε οικολογικά στοιχεία, εξοικονομώντας ενέργεια και φροντίζοντας το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ένας χώρος εργασίας που εμπνέει, ενεργοποιεί και γεμίζει με υπερηφάνεια όλα τα μέλη του Ομίλου της Amgen.

Όπως δήλωσε ο Matti Arvela, General, Amgen Hellas: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την αλλαγή των γραφείων της εταιρείας, τα οποία πλέον διαμορφώνονται όπως όλα τα γραφεία μας στην Ευρώπη, ενισχύοντας τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την ταχύτερη λήψη αποφάσεων. Το νέο αυτό περιβάλλον σηματοδοτεί για εμάς μια νέα εποχή, όπου οι άνθρωποί μας θα έρθουν πιο κοντά και η καινοτομία θα ανθίσει μέσω του νέου αυτού τρόπου εργασίας. Παραμένοντας πιστοί την αποστολή μας, να είμαστε στην υπηρεσία των ασθενών, είναι σημαντικό για όλους μας το νέο περιβάλλον εργασίας να εμπνέει τους ανθρώπους μας καθημερινά, προβάλλοντας τις αξίες μας».