Ενημέρωση της Αmgen Ελλάς για την COVID-19

spotlight-covid-19

Σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, η Amgen Hellas, θέτει ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και την υγεία των εργαζομένων της και των οικογενειών τους. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε απρόσκοπτα τα φάρμακά μας στους ασθενείς που τα χρειάζονται. Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την υποστήριξη και αλληλεγγύη μας προς τους επαγγελματίες υγείας για το απαιτητικό έργο τους σε αυτή τη πρωτοφανή κατάσταση. Εάν είστε ασθενής, ιατρός, εργαζόμενος ή μέλος της κοινότητας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα πληροφορίων της Amgen Inc. COVID-19 Information Center page.

«Μένουμε Σπίτι» και εργαζόμαστε όλοι εξ αποστάσεως ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες που έθεσαν οι αρμόδιες αρχές για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

«Μένουμε Σπίτι» και συνεχίζουμε να παραδίδουμε φάρμακα απρόσκοπτα στους ασθενείς που τα χρειάζονται, έχοντας εξασφαλίσει πλήρη επάρκεια για όλα τα προϊόντα μας.

«Μένουμε Σπίτι» και ενισχύουμε περαιτέρω τα προγράμματα υποστήριξης ασθενών μας, επεκτείνοντας τα με υπηρεσίες κατ΄οίκον παράδοσης των φαρμάκων μας στους χρόνιους ασθενείς.

«Μένουμε Σπίτι» και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και ανησυχίες των επαγγελματιών υγείας, που μοχθούν καθημερινά για να είμαστε όλοι υγιείς, προσφέροντάς τους τη βοήθεια μας, όπου είναι αυτό εφικτό.

«Μένουμε Σπίτι» και συνεργαζόμαστε στενά με τους αρμόδιους Φορείς μέσα από συντονισμένες υποστηρικτικές δράσεις, βοηθώντας στην κατά το δυνατόν αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Δέσμευσή μας είναι να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αδιάλειπτα για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση στις θεραπείες όλων των ασθενών που το έχουν ανάγκη.