Η Amgen Hellas επιβραβεύεται για 4η φορά από τα Best Workplaces

Η Amgen Hellas, συγκαταλέγεται και το 2022 στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό

περιβάλλον στην Ελλάδα στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work® Institute Hellas. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση των προσπάθειών μας που αναδεικνύει τον ανθρώπινο παράγοντα ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης και αντικατοπτρίζει την πεποίθηση ότι η επιτυχία κρίνεται στη δύναμη της ομάδας.

H Amgen ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα πριν 15 χρόνια, το 2007. Mε πίστη στο όραμα της για πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες και συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, συνεχίζει να έχει ως κύρια αποστολή της να βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία των ασθενών.

Μέσα από τη διάκριση αυτή επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως οι πραγματικά πρωτοπόρες ιδέες μπορούν να προέλθουν μόνον από έναν χώρο εργασίας που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την ομαδικότητα, τη συνέπεια, την επικοινωνία, την εμπιστοσύνη, το πάθος, την αφοσίωση εφαρμόζοντας τις πρακτικές εκείνες που εξασφαλίζουν για τους ανθρώπους ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

«Για όλους εμάς στην Amgen Hellas η διάκριση ως ένα “Great Place to Work” για τέταρτη φορά, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο τρόπος που λειτουργούμε, το πάθος μας και η αφοσίωσή μας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Όλα ξεκινούν από τους ανθρώπους μας. Ακόμα και την δύσκολη περίοδο της πανδημίας καταφέραμε όχι μόνο να παραμείνουμε ενωμένοι και να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο, αλλά να διαπιστώσουμε ότι η επιτυχία κρύβεται στη δύναμη του «μαζί» και της ομάδας. Η βράβευση μας επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η επιτυχία προέρχεται μόνο από ένα χώρο εργασίας που ενθαρρύνει την διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ομαδικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη. Στόχος και δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας σε ένα περιβάλλον που ο κάθε ένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας!» υπογράμμισε σε σχέση με τη διάκριση η Εύη Μωραΐτη, Human Resources Lead της Amgen Hellas.

«Η αναγνώριση της Amgen Hellas, για μια φορά ακόμα, ως μια από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα μας γεμίζει χαρά, περηφάνεια αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Στους γεμάτους προκλήσεις και αβεβαιότητα καιρούς μας, η επιτυχία μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους ανθρώπους μας και το καθημερινό χαμόγελό τους» συμπλήρωσε ο Γιώργος Τουσίμης, Γενικός Διευθυντής AMGEN Ελλάδος & Κύπρου.